Barcelona contra Bolonya: masiva manifestació i ocupació del rectorat de la UB

Després de varis dies ocupant facultats com la de Ciències Polítiques a la UAB, la del Raval a la UB o la de Mundet de la UB, milers d’estudiants han sortit als carrers de Barcelona aquest passat dijous dia 20 per exigir la paralització del procés de Bolonya que suposa la elitització de les universitats de tot l’Estat seguint la convocatòria de vaga que ha paralitzat gairebé totes les universitats de la ciutat.

La manifestació sota el lema “Ahir llicenciat, avui graduat, demà precarietat! Això és Bolonya!” a reunit a més de 10.000 estudiants en un clima de combativitat i cridant lemes contra la presencia de les empreses a les universitats públiques.

En un moment de la manifestació els antiavalots dels mossos d’esquadra han practicat diverses càrregues contra els manifestants, que han acabat amb 26 persones ferides. Finalment la manifestació ha continuat de manera pacífica fins arribar a el rectorat de la UB situat a Plaça Universitat. Allà més de 2.000 persones al crit de “contra Bolonya, ocupem les aules” han ocupat la Facultat on s’hi quedaran tot el cap de setmana, alhora que han celebrat una assemblea massiva per decidir pròximes accions. De moment per la setmana que ve hi ha preparada una tancada a la Facultat de Lletres de la UAB.

Com a Estudiants En lluita hem participat activament en el moviment estudiantil a través de les assemblees de facultat, impulsant totes les mobilitzacions a través de la Coordinadora d’Assemblees d’Estudiants.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s