Suport als i les estudiants tancades contra Bolonya

Els i les estudiants que lluitem per una universitat pública i de qualitat tancant-nos a l’edifici històric de la UB, la central (a plaça Universitat), fem una crida a la solidaritat i al suport de tots els moviments socials, col·lectius, associacions, veïns, veïnes, individuals, etc. afegint-vos a el manifest i participant activament de les activitats de la universitat alternativa. Estem convençuts de que la nostra lluita és la vostra.  

Com participar:

– proposant activitats per la universitat alternativa. (mirar mail de contacte)

– traslladant les vostres activitats, assemblees, reunions de treball, etc. a la universitat ocupada. (tenim tot l’espai que cal!)

– assistint a les activitats que aquí es realitzen www.tancadaalacentral.blogspot.com

– si es disposa del temps i l’energia, venint a dormir amb les companyes i els companys tancats a la central (hi ha menjar de sobra i un bon i respectuós ambient!).

– fent-nos arribar tots els documents (gràfics, escrits, links…) relacionats amb la tancada i la lluita contra el procés de Bolonya.

– fent correr la veu de tot el que està passant per tal que es difongui i s’extengui al màxim.

SI GUANYEM AQUESTA LLUITA GUANYEM TOTS!!

ATUREM LES CLASSES PER PODER ESTUDIAR!!

Resum de les reivindicacions:

Per tot això, demanem el suport a la lluita estudiantil per tal d’aconseguir el compliment dels 3 punts detallats a continuació.

– Que es comenci un procés de debat ampli, públic i obert on participin amplis agents socials per definir quin és el model d’universitat pública que necessita i vol la societat civil catalana, així com els recursos econòmics dels que es disposarà per garantir una universitat pública de qualitat.

– Retirada dels expedients i dels processos judicials contra els 31 companyes i companys de la UAB, imputats per la seva lluita en defensa de la universitat pública.

– La realització de referèndums a totes les universitats públiques catalanes per tal de que la comunitat universitària es posicioni respecte al procés d’implementació de l’Espai Europeu d’Educació Superior.

Per donar suport al manifest clicka aquí

Per contctar amb nosaltres i enviar qualsevol document:
tancadaalacentral@gmail.com

Més informació www.tancadaalacentral.blogspot.com

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s