LES TEVES MANS I VEU ( carta d’una estudiant de l’ETSAB després de l’assemblea amb el rector)

Només fa una setmana, érem 15 en una classe parlant com qui somia. En 4 dies, érem 300 en assemblea, debatin les accions a dur a terme. Semblàvem pocs, però ahir, casi 1000 persones començaven el dia avisant i organitzant companys. Vam tallar la Diagonal, vam aconseguir alçar la veu, sortir en els mitjans de comunicació, i l’assemblea amb el rector.
Ahir al vespre les 1000 persones escoltaren les paraules, raons i números del rector. Va escampar-se es desànim de xocar contra el mur de les xifres, balanços i acords polítics. El mur aquell contra el que sens diu que no podem fer res.Amb la impotència als llavis, després del llarg dia, ens miràvem amb incredulitat; no pot ser, això aquí no pot acabar.
L’aire cremava a la sala. Totes les injustícies, tots els motius que hem acumulat per cridar, semblaven a punt d’esclatar. Ahir ens vam creure que com a individu, com a grup, podem fer coses, coses grans i de veritat. Hem vist que els crits a l’habitació buida tenen eco entre nosaltres. Hem despertat i creiem en això. És importantíssim recordar que el que eren pedres i barricades dels nostres pares, són xarxes socials per nosaltres. Som la generació de la comunicació , i aquesta és l’arma més potent que avui dia existeix. Prova d’això l’actualitat, que ens ha ensenyat com el piular d’un ocell, anomenem-lo TWITTER, ha fet caure dictadures.
Els coordinadors estaven nerviosos, el dia va ser llarg i tots teníem al cap “¿I ara què feim?”
Ens proposem un nou pas: arribar als 30.000 que sustenten la UPC. Fer aquest salt d’escala necessita coordinació i necessita de les teves mans i veu.
La teva veu: per als amics i coneguts.
Les teves mans: per fer que aquest maig, sigui de nou un gran Maig!
APROPEM-NOS TOTS A LA DELEGACIÓ, COORDINEM-NOS. PODEM!
Tània Marba Llorente
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s