Comença la setmana de lluites a les universitats

Per Estudiants En lluita. Continuem treballant de cara la vaga d’universitats, del 29F, per dir prou a les seves retallades i al seu model d’universitat al servei dels mercats. Aquest matí, després d’un cercavila reivindicatiu pel campus de la Universitat Autònoma de Barcelona, les estudiants han ocupat un local a la Plaça Cívica, la Casa de la Vaga. De la mateixa manera, les estudiants de la UB han convocat aquest matí un bloc d’estudiants per anar cap a Plaça d’Espanya, en solidaritat amb les treballadores de TMB (i altres empreses en lluita) i pels serveis públics.

Demà hi ha ocupacions a diverses universitats. A la UB, s’ocupa la facultat de Física (esdeveniment al facebook), UB Raval (anunci al facebook), a Econòmiques (acompanyat d’una xerrada sobre les retallades, esdeveniment al facebook), Dret i Polítiques (esdeveniment al facebook). També a la Universitat Pompeu Fabra hi havia una ocupació preparada ahir. I a la Universitat Politècnica de Catalunya, UPC, també arriba la lluita a la ETSEIB, amb una ocupació de dos dies (27 i 28 de febrer, esdeveniment al facebook). A Mallorca, a la UIB, s’ocupa l’edifici Guillem Cifre (esdeveniment al facebook). Important també la pressió que arriba de la Conselleria cap als instituts a Mallorca per que no hi hagi ocupacions i vaga. No aturareu la nostra ràbia.

També hi ha convocada una mobilització dia 28 a les 9h del matí a Plaça Catalunya, per dir no a la seva governança. No acabareu amb la (poca) democràcia que queda a les universitats.

Aquesta setmana de lluita és un pas endavant, tots i totes a la vaga el 29F! Necessitem crear un moviment ampli i radical que sigui capaç de posar contra les cordes als que manen per deixar clar que no pagarem la seva crisi. Treballadores, professores i estudiants, unides i endavant!

A Barcelona, manifestació a les 12’30h a Plaça Universitat, i a Mallorca a les 12h a Plaça del Tub! #29F #vagaunivers

Novetats: Aquest matí han estat detinguts dos estudiants, entre ells un company d’Estudiants En lluita, a Barcelona. Aquesta tarda a les 17h concentració davant la Comissaria de les Corts (Travessera de les Corts, 319) contra la repressió. [13h, dimarts 28]

Actualització: Ja han sortit els companys detinguts i queda desconvocada la concentració d’aquesta tarda. [16h, dimarts 28]

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s