Convocatòria per al Consell Social de la UPC i aclariment a les declaracions d’Antoni Castellà

Publicat a acampadaupc.wordpress.com L’Assemblea d’Interins UPC convoca a tota la comunitat Universitària el 29 d’abril amb motiu de la reunió del Consell Social.

L’assemblea vol expressar la seva posició després de les declaracions d’Antoni Castellà.

L’Assemblea d’Interins UPC ha convocat a tots els col·lectius (professorat, personal d’administració i serveis i estudiants) a les 08:00h davant de l’edifici Til·lers de la UPC, on  tindrà lloc la reunió del Consell Social.

Aquest òrgan de govern, que és qui té competència sobre el pressupost de la universitat, ha de prendre una decisió per dotar pressupostàriament les places de treballadors d’administració i serveis que estava previst amortitzar a efectes de l’1 de maig.

El Consell de Govern de la universitat va rebutjar el 24 d’abril l’eliminació de les places i va aprovar per una amplia majoria la revisió del pressupost per part dels membres d’aquest òrgan per trobar alternatives als acomiadaments

Representants dels interins llegiran un manifest a l’inici de la reunió per demanar als membres del Consell Social que, per respecte a les decisions preses pel Consell de Govern, accedeixin a modificar el pressupost 2013 perquè s’inclogui la dotació necessària per mantenir els llocs de treball que no s’han eliminat i que afecten a 84 persones.

Aclariment sobre les declaracions d’Antoni Castellà

Davant les recents declaracions d’Antoni Castellà, Secretari d’Universitats de la Generalitat, l’Assemblea d’Interins UPC vol expressar la seva posició. La reunió del 25 d’abril va ser de caràcter informatiu i s’han obert vies de diàleg que no inclouen cap negociació.

Agraïm la bona predisposició mostrada pel secretari i volem afirmar que nosaltres tenim un respecte absolut de l’autonomia de la Universitat i en les decisions que es prenen en el sí dels seus òrgans de govern.

Per altra banda us informem que continuarem amb les mobilitzacions fins que s’aturin definitivament els acomiadaments.

Amb previsió de possibles modificacions del lloc i l’hora de la reunió, us demanem que estigueu atents a un possible correu d’última hora amb les noves dades.

Convocatòria: Edifici Til·lers, situat al recinte del rectorat UPC (c/Jordi Girona, 31, Barcelona), a les 8 hores.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s